usp1
usp2
usp3

Ryobi RLT2925 Elektrische grastrimmer - 25cm - 290W

Ryobi RLT2925 Elektrische grastrimmer - 25cm - 290W-image
45,59

Verwachte leverdatum

03-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Een frisse start met de Ryobi 5133002924 Elektrische grastrimmer
   Je bent op zoek naar een betrouwbare partner voor je tuinonderhoud, en de Ryobi RLT2925 elektrische grastrimmer staat klaar om die rol op zich te nemen. Met een opgenomen vermogen van 290 Watt en een maaibreedte van 25 centimeter, tackle je eenvoudig en efficiënt die overwoekerde randjes en hoekjes van je gazon. De handige D-greep, gecombineerd met een gebogen maaias, zorgt voor een comfortabele en natuurlijke houding tijdens het werken. Door de draadtrimwijze krijg je een strak en precies resultaat, terwijl je dankzij de elektrische motor op netstroom niet hoeft na te denken over lege accu's. De maaidiameter van 250 mm geeft je voldoende reikwijdte om zelfs bredere stroken in één keer goed aan te pakken.

   Zorgeloos trimmen, keer op keer
   Bij het ontwerp van de Ryobi RLT2925 is er niet alleen gedacht aan kracht en prestatie, maar ook aan jouw veiligheid en het langdurig behoud van het toestel. De elektrische trimmer is uitgerust met robuuste materialen en een ontwerp dat stabiliteit en duurzaamheid biedt, zodat je erop kunt vertrouwen dat je gereedschap seizoen na seizoen mee gaat. De handgreep en de gebogen maaias maken niet alleen het werk comfortabeler, maar dragen ook bij aan een veiligere houding, waardoor de kans op verkeerd belasten van je lichaam vermindert. Het gebruik op netstroom elimineert daarnaast de zorg voor het onderhoud van een accu, waardoor je altijd klaar bent voor de klus.

   Haal meer uit je tuin, met minder moeite
   Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Door de Ryobi RLT2925 elektrische grastrimmer bij onze webshop te bestellen, kies je niet alleen voor een topgereedschap, maar ook voor gemak en zekerheid. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe tuinhulp in no-time in huis, klaar om je tuin die verzorgde look te geven. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je bij ons ook terecht kunt voor alle mogelijke accessoires en aanvullingen die je werk nóg eenvoudiger maken. Naast scherpe prijzen bieden we een vriendelijke service, zodat je bij vragen of advies altijd bij ons terecht kunt. Kies voor gemak, kies voor ons.

   Werkt op

   Netstroom

   Maaias

   Gebogen

   Handgreep

   D-Greep

   Trimwijze

   Draad

   Maaidiameter

   250 mm

   Opgenomen vermogen

   290 W

   Maaibreedte

   25 cm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4892210151711

   Artikelnummer

   340917

   Gewicht (Product)

   1.9 kg

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.