usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten KS-M Multi-Star Onkruidsteker - 170mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

WOLF-Garten KS-M Multi-Star Onkruidsteker - 170mm-image
Highlight
adviesprijs
19,00
17,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers en -borstels
   Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers en -borstels
   Ontmoet jouw nieuwe tuinvriend: de WOLF-Garten KS-M Onkruidsteker
   Ontdek de WOLF-Garten KS-M Multi-Star Onkruidsteker, een ware revolutie in de wereld van tuinieren. Met de kracht en precisie van dit gereedschap verwijder je moeiteloos zelfs het meest hardnekkige onkruid. Geen enkele indringer is veilig voor de 170mm lange, doeltreffende arm van deze onkruidsteker. Het is jouw geheime wapen voor een verzorgde en nette tuin, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het beschadigen van je geliefde planten. De rode kleur maakt het niet alleen een opvallende verschijning in je gereedschapscollectie, maar staat ook symbool voor de energie en passie waarmee je straks je tuin onderhoudt. Met deze Onkruidsteker wordt onkruid verwijderen niet alleen efficiënt, maar ook een stuk plezieriger.

   Veiligheid en duurzaamheid in één slim ontwerp
   De WOLF-Garten KS-M Multi-Star Onkruidsteker blinkt niet alleen uit in functionaliteit, maar ook in veiligheid en duurzaamheid. Het is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen om de tand des tijds te kunnen doorstaan, zelfs bij frequent gebruik. De ergonomische vormgeving zorgt er daarnaast voor dat je urenlang kunt tuinieren zonder last te krijgen van je handen of rug. Het minimaliseert de risico's op letsel, terwijl het robuuste ontwerp ervoor zorgt dat jouw tuinierplezier vele seizoenen lang voortduurt. Met deze onkruidsteker investeer je dus niet alleen in een onkruidvrije tuin, maar ook in jouw eigen veiligheid en comfort tijdens het tuinieren.

   Haal WOLF-Garten kwaliteit vandaag nog in huis
   Door te kiezen voor de WOLF-Garten KS-M Multi-Star Onkruidsteker via onze webshop, profiteer je direct van meerdere voordelen. Geniet van snelle levering en een vriendelijke service, waardoor je binnen no-time aan de slag kunt met jouw nieuwe aanwinst. Ons groot assortiment biedt alles wat je nodig hebt voor een perfect onderhouden tuin, terwijl onze scherpe prijzen ervoor zorgen dat uitmuntende kwaliteit voor iedereen binnen handbereik ligt. Ervaar het gemak van online bestellen en laat ons je helpen jouw tuinierdromen waar te maken. Met de WOLF-Garten KS-M Onkruidsteker en de service van onze webshop wordt onkruid verwijderen voortaan een klus waar je naar uitkijkt.

   Maximale werklengte

   170 mm

   EAN

   4008423878271

   Artikelnummer

   196870

   Hoogte (Product)

   3.3 cm

   Breedte (Product)

   17 cm

   1x WOLF-Garten KS-M Multi-Star Onkruidsteker

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster