usp1
usp2
usp3

Bahco 416-1500 Aluminium waterpas - 1500mm

Bahco 416-1500 Aluminium waterpas - 1500mm
adviesprijs
32,00
31,19

Verwachte leverdatum

03-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk product!

      Bahco 416-1500 Waterpas: Jouw Betrouwbare Maatje
      Ben jij op zoek naar een waterpas die niet alleen lang meegaat maar ook uiterst nauwkeurig meet? Zoek niet verder! De Bahco 416-1500 Aluminium waterpas is precies wat je nodig hebt. Met een indrukwekkende lengte van 1500 millimeter (dat is maar liefst 1,5 meter!) heb je een ruim bereik voor al je meetklussen. Deze hoogwaardige waterpas staat garant voor kwaliteit en precisie, ideaal voor professionals en doe-het-zelvers die niets aan het toeval over willen laten. Ondanks zijn grote lengte, is er geen digitaal display aanwezig, wat de Bahco 416-1500 een sterk staaltje vakmanschap maakt door eenvoud te combineren met functionaliteit. Maak kennis met dit fantastische gereedschap dat elke meetklus naar een hoger niveau tilt.

      Veilig en stevig: gebouwd voor elk project
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee essentiële factoren bij het kiezen van de juiste uitrusting voor je projecten. De Bahco 416-1500 Aluminium waterpas blinkt uit in beide. Vervaardigd uit stevig aluminium, kun je op dit gereedschap rekenen voor elke klus, groot of klein. Aluminium is niet alleen lichtgewicht, waardoor je moeiteloos kunt werken, maar ook robuust genoeg om een val of stootje te weerstaan. Zo blijft je gereedschap betrouwbaar, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Daarnaast biedt het je de precisie die je verwacht van een topmerk als Bahco, zodat elke meting betrouwbaar is. Kortom, voor veilige en duurzame prestaties ben je bij de Bahco 416-1500 aan het juiste adres.

      Gemak & Kwaliteit met een klik
      Waarom zou je jouw Bahco 416-1500 Aluminium waterpas bij ons bestellen? Simpel. Wij bieden niet alleen scherpe prijzen zodat je het meeste waar voor je geld krijgt, maar ook een vriendelijke service die jou als klant op de eerste plaats zet. Daarbovenop zorgt onze snelle levering ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op jouw nieuwe aanwinst. Met een groot assortiment aan gereedschap en accessoires zijn wij jouw one-stop-shop voor al je projectbehoeften. Of je nu een professional bent of een weekendklusser, wij hebben wat je nodig hebt om het werk gedaan te krijgen. Kies voor gemak, kies voor ons, en ontdek zelf waarom zoveel tevreden klanten ons als hun eerste keuze beschouwen voor de aanschaf van kwaliteitsgereedschap.

      Meetlengte

      150 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Lengte waterpas

      1500 mm

      EAN

      7314150314034

      Artikelnummer

      132072

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.