usp1
usp2
usp3

Bahco 416-400 Aluminium waterpas - 400mm

Bahco 416-400 Aluminium waterpas - 400mm-image
11,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk product.
   Bahco 416-400 Waterpas: precisie in jouw handen
   Betreed de wereld van precieze afmetingen en perfecte hoeken met de Bahco 416-400 Aluminium Waterpas. Bij uitstek het instrument om je klussen niet alleen makkelijker, maar vooral nauwkeuriger te maken. Met een robuuste lengte van 400 mm legt deze lichtgewicht waterpas de lat hoog op het gebied van duurzaamheid en gebruiksgemak. Vervaardigd uit premium aluminium, biedt deze waterpas de perfecte balans tussen lichtgewicht hanteren en langdurige inzetbaarheid. Het ontbreken van een digitaal display brengt je terug naar de basis van vakmanschap, waar precisie en vaardigheid hand in hand gaan. Voor professionals en doe-het-zelvers die vertrouwen op meetbaar accurate resultaten, is dit gereedschap een ware must-have. Of het nu gaat om het plaatsen van keukenkastjes of het ophangen van schilderijen, de Bahco 416-400 zorgt ervoor dat elke taak met grootse nauwkeurigheid wordt uitgevoerd.

   Oog voor detail en duurzaamheid
   Veiligheid en duurzaamheid zijn kernwaarden als het gaat om gereedschap dat je dag in, dag uit gebruikt. Met de Bahco 416-400 Aluminium Waterpas heb je een betrouwbare partner in handen. De constructie uit hoogwaardig aluminium verzekert je van een lange levensduur, terwijl de precisie van de meetresultaten gewaarborgd blijft. Gebruiken is gelijk aan beleven: de handzame lengte en het lichtgewicht design maken het mogelijk om zelfs in de meest lastige hoekjes met gemak en zekerheid te werken. De waterpas werkt feilloos samen met diverse andere meetinstrumenten, wat hem een veelzijdige aanvulling maakt op jouw gereedschapskist. Of je nu een professionele klusser of een gepassioneerde doe-het-zelver bent, veilig en duurzaam werken staat voorop, en de Bahco 416-400 is daar het stralende voorbeeld van.

   Jouw klus centraal, onze service daaromheen
   Waarom zou je kiezen voor 'onze webshop' voor je aankoop van de Bahco 416-400 Aluminium Waterpas? Heel eenvoudig, omdat wij jouw klus centraal stellen en onze service daar perfect omheen bouwen. Met voordelen als snelle levering en een groot assortiment ben je verzekerd van niet alleen een kwalitatief hoogstaand product, maar ook van een shopervaring die net zo naadloos is. Voeg daar onze scherpe prijzen en vriendelijke service aan toe, en je weet dat je aan het juiste adres bent voor alles wat met je klus te maken heeft. Kies voor de betrouwbaarheid van de Bahco 416-400 Aluminium Waterpas en ontdek hoe makkelijk en efficiënt jouw projecten van de grond komen met de ondersteuning van 'onze webshop'.

   Meetlengte

   40 cm

   Magnetisch

   Nee

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   400 mm

   EAN

   7314150314003

   Artikelnummer

   132075

   1x Bahco 416-400 Aluminium waterpas

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.