usp1
usp2
usp3

Einhell GE-HC 18 Li T SOLO Accu Tuin Multitool - 18V - Body

Einhell GE-HC 18 Li T SOLO Accu Tuin Multitool - 18V - Body
164,49
159,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader!!

      Einhell 3410800 Versatool: de ultieme tuinhulp zonder gedoe
      Ben je op zoek naar de ultieme multitool die je helpt om je tuin piekfijn in orde te maken? Zoek dan niet verder, want de Einhell GE-HC 18 Li T SOLO Accu Tuin Multitool is precies wat je nodig hebt! Zonder gedoe takken snoeien terwijl je stevig met beide benen op de grond staat, dat klinkt als muziek in de oren, toch? Dankzij het 90° roteerbare kopstuk wordt horizontaal snoeien een fluitje van een cent. Bovendien blijft je ketting gesmeerd met de automatische kettingsmering en de praktische kettingaanspanner laat je de ketting veranderen alsof het niets is. Het telescopische handvat is jouw persoonlijke gadget om de zaag exact daar te krijgen waar jij 'm hebben wilt, variërend van 88 tot 184 cm. En de messen? Die zijn zo scherp als het maar kan, dankzij het laser gesneden diamant staal. Kortom, dit is niet zomaar een stuk gereedschap. Dit is de Einhell 3410800 Versatool die je tuinavonturen een stuk aangenamer maakt. En oh ja, voor de duidelijkheid: je moet je eigen accu en lader regelen, want die zijn niet inbegrepen.

      Veilig en duurzaam tuinieren met gemoedsrust
      Met de Einhell GE-HC 18 Li T SOLO Accu Tuin Multitool ben je niet alleen efficiënt, maar ook verantwoord en duurzaam bezig. Veiligheid en gemak gaan hand in hand dankzij het innovatieve design. De automatische kettingsmering waarborgt dat de zaag soepel blijft lopen, terwijl je zonder extra tools de ketting gemakkelijk kunt aanspannen of vervangen. De robuuste, laser gesneden diamant stalen messen zijn niet alleen een garantie voor uitstekende snoeiresultaten, maar staan ook voor duurzaamheid. Met het verstelbare telescopische handvat ga je elke uitdaging aan – of je nou laag bij de grond werkt of juist de hoge takken wilt bereiken. En dankzij de flexibele instellingen van de zaagkop en handvat, tackle je zowel verticale als horizontale klussen efficiënt, veilig en met volledige controle. Kortom, deze multitool is jouw betrouwbare partner voor vele tuinseizoenen.

      Kies voor gemak en haal je tuinhulp in huis
      Waarom zou je jouw Einhell GE-HC 18 Li T SOLO Accu Tuin Multitool bij ons bestellen? Simpel. Naast dat je zo’n krachtige en handige multitool in huis haalt, profiteer je ook van onze supersnelle levering en onze scherpste prijzen. We snappen als geen ander dat je meteen aan de slag wilt, daarom zorgen we ervoor dat jouw nieuwe tuinhulp zo snel mogelijk jouw kant op komt. En, mocht je nog vragen hebben of wat extra advies kunnen gebruiken, dan staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar. Wij doen niet moeilijk; wij zorgen dat jij met een glimlach en zonder zorgen je tuin in topvorm kunt brengen. Dat is niet alleen een belofte, dat is wat je van ons mag verwachten.

      EAN

      4006825601275

      1x Opbergtas
      1x Stokzaag (20cm)
      1x Heggenschaar (40cm)

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.