usp1
usp2
usp3

Festool KTL-FZ FT1 Profielaftaster

Festool KTL-FZ FT1 Profielaftaster-image
19,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool 576984 Aftekenhulp: De sleutel tot precisie
   Wanneer je werkt aan projecten waar precisie het sleutelwoord is, mag de Festool KTL-FZ FT1 Profielaftaster absoluut niet ontbreken in je gereedschapscollectie. Stel je voor, je staat op het punt een complex profiel over te zetten op materiaal, maar de angst voor onnauwkeurigheden houdt je tegen. Dit is waar de Festool Profielaftaster zijn intrede doet. Vervaardigd uit duurzaam kunststof, biedt dit hulpmiddel je de mogelijkheid om zonder haperen elk profiel tot in detail over te brengen. De kracht van de Festool KTL-FZ FT1 ligt in zijn eenvoud en effectiviteit. Geen meer onzekere momenten of twijfels, maar een perfecte reproductie van elk gewenst profiel, keer op keer. Het integreert moeiteloos in elk project, waarbij elke klus een staaltje van nauwkeurigheid wordt. Dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid en de ongeëvenaarde precisie, word je met de Festool Profielaftaster de meest betrouwbare partner in elke uitdaging.

   Veiligheid en betrouwbaarheid gaan hand in hand
   Bij gereedschap is niet alleen de precisie van belang, maar ook de veiligheid en duurzaamheid spelen een cruciale rol. Met de Festool KTL-FZ FT1 Profielaftaster ben je verzekerd van een product dat zowel veilig als duurzaam is. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof, een materiaal dat niet alleen bestand is tegen de zware omstandigheden van de werkplaats maar ook garandeert dat het gereedschap lang mee gaat. Dit minimaliseert de kans op ongewenste ongelukken en verhoogt de betrouwbaarheid van jouw precisiewerk. De Festool Profielaftaster is zo ontworpen dat het een stevige grip biedt, waardoor het risico op wegglijden en de daaruit voortvloeiende fouten sterk vermindert. Met deze profielaftaster maak je niet alleen nauwkeurige pasvormen, je investeert ook in jouw veiligheid en in de kwaliteit van jouw werk voor de lange termijn.

   Ontdekt de voordelen van bestellen bij onze webshop
   Kiezen voor de Festool KTL-FZ FT1 Profielaftaster via onze webshop laat je profiteren van meerdere voordelen. Allereerst, de snelheid waarmee we jouw bestelling verwerken is ongeëvenaard. Vergeet lange wachttijden en verwelkom jouw nieuwe gereedschap bijna net zo snel als je besloten hebt dat je het nodig had. Daarnaast, onze scherpe prijzen laten je zien dat kwaliteit en toegankelijkheid hand in hand kunnen gaan. Geen diepe gaten in de portemonnee, maar wel hoogwaardig gereedschap dat aan al je eisen voldoet. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en je ervaart een koopproces dat zo soepel verloopt dat je je afvraagt waarom je niet eerder de stap hebt gezet. Kies voor de Festool Profielaftaster, kies voor precisie, snelheid en betaalbaarheid.

   EAN

   4014549389782

   Artikelnummer

   323745

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.