usp1
usp2
usp3

Festool STF D225 P240 GR NET/25 Schuurschijven - 225 x P240 (25st)

Festool STF D225 P240 GR NET/25 Schuurschijven - 225 x P240 (25st)-image
adviesprijs
78,00
55,29

Verwachte leverdatum

27-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 203318 Excentrische schuurvellen: voor gladde resultaten
      Ontmoet jouw nieuwe beste vriend in de werkplaats: de Festool STF D225 P240 GR NET/25 Schuurschijven. Dit pakket van 25 excentrische schuurvellen, met een indrukwekkende diameter van 225 millimeter en een korrelgrootte van P240, belooft je projecten naar een hoger niveau te tillen. Gemaakt door Festool, een fabrikant bekend om zijn kwaliteit en innovatie, zijn deze schuurvellen ontworpen voor precisie en efficiëntie. Met een korreltype dat valt in de categorie 'zeer fijn', zijn ze uitermate geschikt voor het aanpakken van die laatste finishing touch. Elk schuurvel heeft dezelfde lengte en breedte, namelijk 225 millimeter, waardoor ze perfect passen op jouw Festool apparatuur. Of je nu een professionele meubelmaker bent of een doe-het-zelver die geniet van het opknappen van oude vondsten, deze schuurvellen zijn jouw ticket tot een feilloos eindresultaat.

      Veilig en duurzaam: Schuren met zekerheid
      Bij het werken met machines en gereedschappen is veiligheid altijd prioriteit. Gelukkig zijn de Festool STF D225 P240 GR NET/25 Schuurschijven ontworpen met jouw welzijn in het achterhoofd. Hun robuuste constructie minimaliseert de kans op scheuren tijdens het schuren, waardoor je een onbezorgde en veilige gebruikerservaring hebt. Daarnaast staat duurzaamheid centraal bij Festool. Deze schuurvellen gaan langer mee, zodat je minder snel nieuwe hoeft te kopen, wat zowel goed is voor jouw portemonnee als voor de planeet. Dat ze in een pak van 25 stuks worden geleverd, zorgt ervoor dat je een aardige tijd vooruit kunt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opraken van je voorraad. Het gebruik van deze schuurvellen staat synoniem voor betrouwbaarheid; je kunt rekenen op constante kwaliteit en prestaties, project na project.

      Niet twijfelen, gewoon schuren!
      Het kiezen van de Festool STF D225 P240 GR NET/25 Schuurschijven is de eerste stap naar perfectie in jouw projecten. En als je ze bestelt via onze webshop, profiteer je niet alleen van hoogwaardige schuurvellen, maar ook van onze ongeëvenaarde service. Met een groot assortiment weten we zeker dat we alles hebben wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt - inclusief dit Festool pakket. Plus, dankzij onze scherpe prijzen krijg je waar voor je geld, en dat alles met de belofte van snelle levering. Zo kun je in no-time weer aan de slag met jouw projecten, zonder enige vertraging. Vertrouw op onze vriendelijke service die je bij elke stap begeleidt. Waarom zou je nog wachten? Begin met het transformeren van ruwe oppervlakken naar gladde meesterwerken, met de Festool schuurvellen en de steun van onze webshop!

      Korreltype

      Zeer Fijn

      Diameter

      225

      Aantal stuks

      25

      Korrelgrootte

      240

      EAN

      4014549306697

      Artikelnummer

      177347

      Lengte (Product)

      225 mm

      Breedte (Product)

      225 mm

      25x Festool schuurschijf

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.