usp1
usp2
usp3

Festool STF D225 P320 GR NET/25 Schuurschijven - 225 x P320 (25st)

Festool STF D225 P320 GR NET/25 Schuurschijven - 225 x P320 (25st)
adviesprijs
78,00
52,59

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 203319 Excentrische schuurvellen: Eén stap dichter bij perfectie
      Ontdek de precisie van Festool met de Festool STF D225 P320 GR NET/25 Schuurschijven - je beste vriend in het streven naar een vlekkeloze afwerking. Deze excentrische schuurvellen, met een indrukwekkende diameter van 225 millimeter en een korrelgrootte van P320, zijn de helden voor jouw fijn schuurwerk. Speciaal ontworpen voor de professional die geen genoegen neemt met minder, leveren ze elke keer weer een zeer fijn en consistent schuurresultaat. Met 25 stuks per verpakking ben je bovendien voorzien van een ruime voorraad om project na project te blijven schitteren. Hun precieze vervaardiging door Festool, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige gereedschap en accessoires, garandeert dat je niet alleen kwaliteit in handen hebt, maar ook een product dat ontworpen is om je werk vlotter en effectiever te laten verlopen. Bij deze schuurvellen staat niet alleen de diameter van 225 millimeter centraal, maar ook de liefde voor detail en een passie voor een perfecte afwerking.

      Veilig en duurzaam naar de top
      Veiligheid en duurzaamheid zijn niet langer bijzaak als het gaat om het kiezen van het juiste schuurmateriaal. De Festool STF D225 P320 GR NET/25 Schuurschijven stellen nieuwe normen op het gebied van gezond en efficiënt werken. Deze schuurvellen zijn niet alleen ontworpen om zo min mogelijk stof te produceren, maar ook om de levensduur van je schuurgereedschap te verlengen door minder slijtage. Door de zeer fijne kwaliteit van de korrel én de hoge duurzaamheid zorgen ze ervoor dat je werkplaats veiliger en gezonder blijft, terwijl de precisie van je werk niet in het geding komt. Bovendien zorgt het ontwerp van deze schuurschijven ervoor dat ze niet snel scheuren of slijten, waardoor je langer kunt genieten van het uitzonderlijke resultaat zonder voortdurend vervangingen te moeten doorvoeren.

      Waarom je bij ons moet zijn voor je schuurvellen
      Schuurschijven zoals de Festool STF D225 P320 GR NET/25 kiezen is één ding, maar waar je ze aanschaft kan een wereld van verschil maken. Met onze snelle levering en het grote assortiment zorgen we ervoor dat je snel weer aan de slag kunt, zonder lang te hoeven wachten op je essentiële materialen. Bovendien, door onze scherpe prijzen zorgen we ervoor dat je de beste deal krijgt, zonder in te leveren op kwaliteit of service. Ons team staat klaar met vriendelijke service om je te helpen de juiste keuze te maken in ons uitgebreide assortiment. Zodat je, of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, altijd weet dat je voor de beste materialen en de beste ondersteuning bij ons terecht kunt. Kies voor gemak, kies voor betrouwbaarheid, kies voor ons.

      Korreltype

      Zeer Fijn

      Diameter

      225

      Aantal stuks

      25

      Korrelgrootte

      320

      EAN

      4014549306710

      Artikelnummer

      177348

      Lengte (Product)

      225 mm

      Breedte (Product)

      225 mm

      25x Festool schuurschijf

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.