usp1
usp2
usp3

Festool SYMC 70 4,0 EBI-Plus SYMMETRIC 2x18V Accu-plintenzaag set (2x 4.0Ah accu)

Festool SYMC 70 4,0 EBI-Plus SYMMETRIC 2x18V Accu-plintenzaag set (2x 4.0Ah accu)
1.404,29

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool SYMC 70 4,0 EBI-Plus Accu afkortzaag: Krachtig en precies tot op de millimeter
      Ontdek de ultieme combinatie van precisie en kracht met de Festool SYMC 70 4,0 EBI-Plus SYMMETRIC 2x18V Accu-plintenzaag set, compleet met twee krachtige 4.0Ah accu's. Dit geavanceerde stuk gereedschap is jouw ideale partner voor het afkorten van plinten en ander fijn zaagwerk. Met een indrukwekkend voltage van 18 Volt en amperage van 4 Ampère uur ben je verzekerd van langdurig, ononderbroken gebruik, terwijl de relatief lichte gewichten van 1200 Gram per accu zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Verpak in de stevige en slimme benaming ‘Festool SYMC 70 4,0 EBI-Plus’, belooft deze accu afkortzaag set een significante aanvulling op jouw gereedschapscollectie. Bovendien, met twee meegeleverde accu's / batterijen, zit je nooit zonder kracht en kun je efficiënt doorwerken aan jouw projecten.

      Zaag met zorg en constante betrouwbaarheid
      Bij de Festool SYMC 70 4,0 EBI-Plus draait alles om het leveren van uitmuntende prestaties met een oog op veiligheid en duurzaamheid. Het ontwerp van deze accu afkortzaag zet je veiligheid op de eerste plaats, met features die risico's minimaliseren en zorgen voor een betrouwbaar gebruik, keer op keer. Dankzij de precieze engineering en de topkwaliteit materialen, is deze zaag niet alleen een veilige keuze maar ook een duurzame investering voor jouw gereedschapskist. Met de Festool SYMC 70 kun je met vertrouwen snijden, wetend dat elk project wordt ondersteund door betrouwbare apparatuur die gemaakt is om lang mee te gaan. Zorgvuldig ontworpen om jouw werk makkelijker, sneller en veiliger te maken, staat deze Festool zaag klaar om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen.

      Waarom niet vandaag nog de sprong wagen?
      Als je kiest voor de Festool SYMC 70 4,0 EBI-Plus via onze webshop, doe je niet alleen een slimme investering in de kwaliteit van je werk, maar profiteer je ook van onze excellente klantenservice. Met snelle levering en scherpe prijzen zijn we er om jouw shopervaring soepel en zorgeloos te maken. Ons groot assortiment verzekert dat we niet alleen aan jouw huidige behoeften voldoen, maar ook aan toekomstige uitbreidingen van jouw gereedschapscollectie kunnen bijdragen. Stel niet uit wat je vandaag kunt doen en upgrade jouw gereedschapskist met deze krachtige en betrouwbare Festool SYMC 70 accu afkortzaag. Start met het realiseren van projecten met precisie en gemak, ondersteund door onze betrokken en vriendelijke service. Laat ons jouw partner zijn in elk project, groot of klein, en samen zullen we geweldige dingen bouwen.

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      EAN

      4014549410462

      Artikelnummer

      396282

      cirkelzaagblad WOOD FINE CUT HW 216x2,3x30 W48
      precisiezwaaihaak
      wielenset
      werkstukklem
      inbussleutel SW 6
      inbussleutel SW 2
      energie-Set SYS 18V 2x4,0/TCL 6 DUO

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.