usp1
usp2
usp3

Flex LBE 17-11 125 Haakse slijper - variabel - 125mm - 1700W

Flex LBE 17-11 125 Haakse slijper - variabel - 125mm - 1700W
adviesprijs
283,00
272,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Flex LBE 17-11 125 Haakse slijper
      Duik in de wereld van precisie en kracht met de Flex LBE 17-11 125 Haakse slijper, een wonder van techniek speciaal ontworpen voor de professional die geen genoegen neemt met minder. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1700 Watt en een flexibele M14 aansluiting, staat deze haakse slijper garant voor ongeëvenaarde prestaties bij het doorslijpen, ontbramen en slijpen. De geavanceerde microprocessor biedt niet alleen een zachte aanloop en heropstartbeveiliging na stroomonderbreking, maar ook overbelastingsbeveiliging en CDC-electronic die je in staat stellen het toerental constant te houden, zelfs onder zware belasting. Een slim design zorgt voor extra stofbescherming van zowel motor als aandrijving. Bovendien verzekert de mechanische rem dat je gereedschap in slechts 3,5 seconde stopt, waardoor de veiligheid maximaal is. Het compacte, slanke en ergonomische ontwerp, samen met de SoftVib-handgreep met geïntegreerde spanmoersleutel en vibratiedemping, staat garant voor optimaal gebruiksgemak en controle.

      Veiligheid ontmoet duurzaamheid
      Bij het ontwerp van de Flex LBE 17-11 125 Haakse slijper is niet alleen gedacht aan kracht, maar ook aan jouw veiligheid en het behoud van je gereedschap op lange termijn. Anti-Kickback functie, mechanische rem en een vergrendelbare schuifschakelaar zorgen voor een veilig gebruik, doordat de motor direct stopt bij schijfblokkering en gereedschap binnen no-time tot stilstand komt. Dit verhoogt niet alleen je veiligheid maar beschermt ook de hoogbelastbare motor met hoge werkingsgraad die zorgt voor sterke prestaties. Dankzij de geoptimaliseerde koeling en gemodificeerde koolborstels wordt een verlengde levensduur van je haakse slijper bereikt. Deze duurzaamheid in combinatie met de extra stofbescherming van zowel motor als aandrijving maakt het een betrouwbare partner voor al je klusprojecten. Met deze haakse slijper haal je dus niet alleen een krachtige maar ook een veilige en duurzame tool in huis.

      Shop smart, werk slim
      Door te kiezen voor de Flex LBE 17-11 125 Haakse slijper via onze webshop, zet je een stap in de richting van slim en efficiënt werken. Wij begrijpen het belang van betrouwbaar gereedschap in je vakmanschap, daarom bieden we niet alleen een groot assortiment aan van topkwaliteit gereedschap, maar ook onze vriendelijke service, klaar om je bij te staan. Onze scherpe prijzen en snelle levering zorgen ervoor dat je niet alleen bespaart op kosten, maar ook sneller aan de slag kunt gaan met je nieuwe aanwinst. Laat logistieke zorgen aan ons over en focus je op wat echt belangrijk is: jouw vakwerk. Kies voor gemak, kies voor ons.

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Toerental onbelast

      11500 rpm

      Opgenomen vermogen

      1700 W

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Afgegeven vermogen maximaal

      1050 W

      Toerental onbelast, bereik

      2800-11500

      Aansluiting

      M14

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4030293197282

      Artikelnummer

      229921

      Gewicht (Product)

      2.6 kg

      Lengte (Product)

      340 mm

      Hoogte (Product)

      105 mm

      1x Flex LBE 17-11 126 Haakse slijper
      1x Slijpbeschermkap 125 Ø
      1x SoftVib-handgreep
      1x Spanflens
      1x Spanmoer M 14

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.