usp1
usp2
usp3

Gloria Kantensnijder Cut&Brush - 728964.0000

Gloria Kantensnijder Cut&Brush - 728964.0000-image
adviesprijs
55,00
46,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Gloria 7289640000 Grastrimmer toebehoren: Jouw partner voor een verzorgde tuin
   Ontmoet de Gloria Kantensnijder Cut&Brush - 728964.0000, een echte vernieuwing op het gebied van tuinonderhoud. Deze 2-in-1 randtrimmer is jouw eersteklas assistent om elk tuinpad of stoeprand te bevrijden van overhangend gras en onkruid. Met een nauwkeurigheid die gelijk staat aan een professionele afwerking, gebruikt deze kantensnijder een 1 mm dunne, geslepen edelstalen schijf die moeiteloos in de bodem snijdt. Terwijl deze schijf de grashalmen met precisie kortwiekt, zorgt de 50 mm brede nylonborstel ervoor dat de steenkant vrij blijft van mos en vervuiling. Het is de optimale oplossing voor iedereen die streeft naar een verzorgd uiterlijk van zijn tuinpaden en randen, passend voor alle MultiBrush-apparaten.

   Veilig en duurzaam, voor elke tuinliefhebber
   Met de Gloria Kantensnijder Cut&Brush schaf je niet alleen een effectief, maar ook een veilig en duurzaam tuinhulpje aan. Het design van dit accessoire belooft niet alleen efficiëntie in het verwijderen en reinigen van overhangend gras en ongewenste tuinvervuiling, maar stelt jouw veiligheid en die van jouw tuin voorop. De nylon materiaalsamenstelling zorgt voor een robuuste, maar flexibele toepassing die de levensduur van zowel de kantensnijder als jouw MultiBrush-apparaat verlengt. Verspil geen tijd meer aan onhandige oplossingen voor jouw tuinonderhoud, maar vertrouw op deze betrouwbare metgezel die jouw tuinbehoeften begrijpt en aanpakt.

   Waarom kies je voor onze webshop?
   Kiezen voor de Gloria Kantensnijder Cut&Brush - 728964.0000 via onze webshop betekent genieten van ongekende voordelen. Eerst en vooral garanderen wij snelle levering, waardoor jij binnen no-time weer aan de slag kunt gaan met jouw tuinprojecten. Daarnaast prijzen wij ons gelukkig met een groot assortiment, wat betekent dat je naast deze randtrimmer nog tal van andere kwalitatieve tuinhulpjes kunt vinden om jouw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Maak vandaag nog de keuze voor een geüpgradede tuinervaring met de Gloria Kantensnijder Cut&Brush en ervaar het gemak van bestellen bij een webshop die jouw liefde voor tuinieren begrijpt en ondersteunt met scherpe prijzen en een vriendelijke service.

   Materiaal

   Nylon

   Aantal stuks

   1

   EAN

   4046436029709

   Artikelnummer

   214745

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.