usp1
usp2
usp3

Gloria MultiJet Gewasbeschermingsset

-image
-image
-image
Gloria MultiJet Gewasbeschermingsset-image
Gloria MultiJet Gewasbeschermingsset-image
28,89

Verwachte leverdatum

08-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Gloria 7291650000 Drukspuit: Jouw groene vinger's beste vriend
   Duik in de wereld van efficiënte gewasbescherming met de Gloria MultiJet Gewasbeschermingsset. Ontworpen voor de serieuze groene vinger, deze set laat je moeiteloos gewasbeschermingsmiddelen vernevelen, terwijl jij je handen schoon houdt. Bestaande uit drie precisie-vervaardigde messing holle kegelmondstukken, elk compleet met een eigen overdrukventiel, wordt jouw MultiJet apparaat een dynamische bondgenoot in de tuin. De innovatieve mondstukken zijn uitgerust met markeringsringen voor moeiteloze identificatie: geen ring voor de 18V MultiJet, één ring voor de 36V versie en twee ringen voor de krachtpatser, de MultiJet 230V. Met deze set aan je zijde wordt elke besproeiingstaak een fluitje van een cent.

   Veilig en duurzaam tuinieren met een stukje peace of mind
   Bij het ontwerpen van de Gloria MultiJet Gewasbeschermingsset is met alles rekening gehouden, vooral met jouw veiligheid en die van je gewassen. Het handige overdrukventiel op elk mondstuk zorgt ervoor dat je nooit te maken krijgt met ongecontroleerde lekkages of oververneveling, waardoor jouw tuin precies de juiste dosis bescherming krijgt. Dit systeem is niet alleen een toonbeeld van duurzaam tuinieren maar verzekert ook dat je gewasbeschermingsmiddelen op een verantwoorde manier gebruikt worden. Hierdoor kun je met volledige betrouwbaarheid werken – werken in de wetenschap dat je bijdraagt aan een meer duurzame, veiligere tuinier toekomst.

   Waarom je niet meer verder hoeft te zoeken
   Waarom zou je je kostbare tijd verspillen met het zoeken naar de perfecte gewasbeschermingsoplossing als wij die hier, op een presenteerblaadje, aanbieden? Door te kiezen voor de Gloria MultiJet Gewasbeschermingsset van onze webshop geniet je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een razendsnelle levering. Daar bovenop komt nog eens ons groot assortiment, waardoor je gegarandeerd bent van de perfecte match met jouw tuinierbehoeftes. Vergeet de frustraties van het eindeloos zoeken; onze vriendelijke service staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap. Met ons aan je zijde is jouw tuin binnen no-time niet alleen veiliger, maar ook bloeiender dan ooit.

   EAN

   4046436044849

   Artikelnummer

   400638

   1x Gloria 729165.0000 Gewasbeschermingsset

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.