Hozelock Green Power XL Elektrische onkruidbrander - 2000W - 600°C - 4192 1240

80,99 66,93
Minder dan 7 op voorraad
Nu te verkrijgen in de showroom

Bijzondere kenmerken

De Green Power XL elektrische onkruidbrander van Hozelock werkt 5 keer sneller en efficiënter dan de bestaande onkruidbranders dankzij de XL beschermkap (25 x 10 cm) en de krachtige 2000 W motor met een keramisch verwarmingselement dat een temperatuur van 600 °C genereert.

Het ongeëvenaarde ontwerp van de extra grote beschermkap garandeert een gelijkmatige verdeling van de warmte over het gehele schild. Hij is dan ook ideaal voor de behandeling van grote oppervlakken zoals grind, paden en randen. Het extra grote schild kan gemakkelijk worden vervangen door de meegeleverde kleine ronde beschermkap dat ook kan worden gebruikt voor precisiebehandelingen in bijvoorbeeld het gazon of de moestuin. Voor meer comfort en controle tijdens het gebruik, is de Green Power XL onkruidbrander uitgerust met een extra handvat voor eenvoudig manoeuvreren door de tuin.

Na gebruik kan de Green Power XL veilig worden opgeborgen dankzij de ventilatorstand, waardoor de brander veilig kan afkoelen. Bovendien zorgt de extra steun op het apparaat ervoor dat de verwarmde onderdelen de grond niet kunnen raken.

Specificaties

Aansluitspanning / aandrijving: Elektrisch
Vermogen: 2000 W
Gewicht: 1,1 kg
Max. temperatuur: 600 °C
Kleur: Geel en grijs
Materiaal: Polypropyleen en metaal
Lengte: 960 mm

Meer informatie:

Meer informatie
NaamHozelock Green Power XL Elektrische onkruidbrander - 2000W - 600°C - 4192 1240
Type nummer4192 1240 / Green Power XL
FabrikantHozelock
EAN

Merkinformatie:

U denkt erover om de Hozelock 4192 1240 / Green Power XL Onkruidbrander aan te schaffen? Producten van Hozelock zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al uw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Hozelock Onkruidbrander bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; u profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Onkruidbrander:

Een Onkruidbrander zoals de Hozelock 4192 1240 / Green Power XL kan gebruikt worden voor:

- Het wegbranden van onkruid.

Heeft u nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice