usp1
usp2
usp3

Makita DTD172RTJ LXT 18V Li-ion Accu Slagschroevendraaier set (2x 5,0 Ah accu) in Mbox

★★★★★

4.7 / 5

3 reviews

Makita DTD172RTJ LXT 18V Li-ion Accu Slagschroevendraaier set (2x 5,0 Ah accu) in Mbox

Uitvoering

375,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Makita DTD172RTJ Accu slagschroevendraaier
      Maak kennis met de Makita DTD172RTJ LXT 18V Li-ion Accu Slagschroevendraaier set, jouw ultieme partner voor elke klus. Met een amperage van 5 en het betrouwbare LXT accu platform wordt elke schroefklus een fluitje van een cent. De set bestaat niet alleen uit de slagschroevendraaier, maar ook uit twee krachtige 5,0 Ah Li-ion accu's, waardoor je nooit zonder stroom zit. Deze krachtpatser levert een impressionant maximaal aandraaimoment van 180 Newton met een toerental onbelast van 3600 omwentelingen per minuut, waardoor je snel en efficiënt werkt. De DTD172 is de waardige opvolger van de DTD171 en brengt verscheidene verbeteringen met zich mee zoals een verbeterde lagering van de as voor nog nauwkeuriger schroeven en een compacter design voor beter bereik in krappe hoeken. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is hij uitgerust met een dubbele ledverlichting die ook handmatig aan te passen is. Perfect voor elke klus, op elk moment, met maximale precisie.

      Betrouwbaar en duurzaam, klaar voor elke klus
      Het gebruik van het juiste gereedschap is cruciaal voor het resultaat van je werk, en daarom is de Makita DTD172RTJ ontworpen met duurzaamheid en veiligheid in het achterhoofd. Deze slagschroevendraaier wordt gevoed door een accu, wat betekent dat je niet beperkt bent door snoeren en op elke locatie kunt werken. Het toestel is ook voorzien van een elektrische rem, extra veiligheidsfeature die direct stopt met draaien zodra je de schakelaar loslaat. Daarnaast is de mogelijkheid om zowel links- als rechtsom te draaien ideaal voor verschillende soorten schroefwerkzaamheden. Met een gewicht van slechts 1260 gram is dit staaltje techniek verrassend licht, waardoor je moeiteloos langere tijd kunt werken zonder vermoeid te raken. Of je nu een professional of een doe-het-zelver bent, de Makita DTD172RTJ is de betrouwbare, krachtige tool die je zoekt.

      Waarom je niet meer zonder de Makita DTD172RTJ kunt
      Wie kiest voor de Makita DTD172RTJ slagschroevendraaier set via onze webshop, kiest niet alleen voor een topgereedschap, maar ook voor service en voordelen die het verschil maken. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan je projecten te beginnen. Voeg daar ons groot assortiment aan, zodat je voor elke klus wat vindt, en je begrijpt waarom klanten steeds weer bij ons terugkomen. Of je nu aan het renoveren bent of slechts een kleine reparatie voor de boeg hebt, deze slagschroevendraaier, compleet geleverd in een praktische Mbox met 2 krachtige accu's, is een must-have. Met onze vriendelijke service en scherpe prijzen wordt de keuze wel heel gemakkelijk gemaakt. Start vandaag nog met het maken van een verschil in je werk, kies voor efficiëntie, kracht, en precisie.

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aansluiting

      Zeskant

      Toerental onbelast

      3600 rpm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      5

      Aandraaimoment maximaal

      180 N

      Aantal mechanische versnellingen

      4

      Aantal slagen

      3800 rpm

      Aantal koppelstanden

      4

      Links- en rechts draaiend

      Ja

      Voltage

      18

      Elektrische rem

      Ja

      EAN

      0088381751773

      1x Makita DTD172RTJ slagschroevendraaier
      2x Makita BL1850B accu
      1x Makita DC18RC snellader
      1x Makita Mbox2

    Reviews

    4.7 / 5

    ★★★★★

    3 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster