usp1
usp2
usp3

Metabo KHE 2444 SDS-plus Combihamer in koffer - 800W - 2,3J

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Metabo KHE 2444 SDS-plus Combihamer in koffer - 800W - 2,3J
Outlet
adviesprijs
216,00
109,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Ontdek de kracht van Metabo KHE 2444 Combihamer
      Duik in de wereld van efficiëntie met de Metabo KHE 2444 SDS-plus Combihamer. Deze krachtpatser, met een opgenomen vermogen van 800 Watt en een slagkracht van 2,3 Joule, staat klaar om jouw zware boor- en beitelklussen met gemak te klaren. Met een SDS-Plus boorkop voor een snelle en eenvoudige wisseling van inzetgereedschap, ben je uitgerust voor elke uitdaging. De combihamer is ontworpen met jou in gedachten, inclusief functies als slagstop en draaistop voor een breed scala aan toepassingen, van precisieboren tot krachtig beitelen. De Variospeed (V)-elektronica zorgt voor een optimale snelheidscontrole, terwijl de Metabo S-automatic veiligheidskoppeling extra gemoedsrust biedt tijdens het gebruik. Of je nu beton te lijf gaat met een boorcapaciteit van 24 mm, metaal doorboort tot 13 mm of hout bewerkt tot 30 mm, deze combihamer laat je niet in de steek. Bereid je voor op een revolutie in je gereedschapskist met dit krachtige en veelzijdige hulpmiddel.

      Veilig en duurzaam aan de slag
      De Metabo KHE 2444 SDS-plus Combihamer is meer dan alleen een stuk gereedschap; het is een betrouwbare partner voor al jouw bouw- en renovatieprojecten. Dankzij de vergrendelbare schakelaar kun je comfortabel en zonder onderbrekingen blijven beitelen, wat de productiviteit verhoogt en vermoeidheid vermindert. Deze combihamer heeft niet alleen een krachtige output maar is ook gebouwd om lang mee te gaan. De Metabo S-automatic veiligheidskoppeling beschermt zowel de machine als de gebruiker tegen onverwachte terugslag, wat resulteert in een veiligere werkomgeving. Bovendien zorgt de mogelijkheid om zowel rechts- als linksdraaiend te werken voor flexibiliteit in allerlei situaties. Met dit duurzame, veilige, en betrouwbare gereedschap ben je klaar voor de lange termijn, ongeacht de taak die voor je ligt.

      Waarom kiezen voor ons?
      Bij het bestellen van de Metabo KHE 2444 SDS-plus Combihamer is onze webshop de beste keuze. Niet alleen profiteer je van snelle levering, zodat je vrijwel direct aan de slag kunt met jouw nieuwe gereedschap, maar je geniet ook van scherpe prijzen die jouw portemonnee zullen plezieren. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen, met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. We begrijpen dat het kopen van gereedschap een investering is, en wij zetten die extra stap om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Kies voor gemak, kwaliteit, en uitstekende klantenservice; kies voor ons.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Opgenomen vermogen

      800 W

      Boorcapaciteit hout

      30 mm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Boorcapaciteit beton

      24 mm

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Aantal slagen

      5400 rpm

      Slagkracht

      2.3 J

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430203748

      Artikelnummer

      55803

      Gewicht (Product)

      2.4 kg

      1x Metabo KHE 2444 Combihamer
      1x Extra handgreep
      1x Boordieptegeleider
      1x koffer

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster