usp1
usp2
usp3

Metabo SB 18 LTX Impuls 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine body in MetaBox

Metabo SB 18 LTX Impuls 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine body in MetaBox
adviesprijs
306,00
210,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Metabo SB 18 LTX Impuls: De krachtpatser die elke klus aankan
      Maak kennis met de Metabo SB 18 LTX Impuls, dé accuklopboormachine die jouw kluservaring ingrijpend verandert. Deze machine is niet zomaar een gereedschap; het is jouw steun en toeverlaat bij uitdagende projecten. Met zijn innovatieve "Impuls"-functie lost deze klopboormachine zelfs de meest taai vastzittende schroeven op en garandeert een moeiteloze start op gladde oppervlakken. De 4-polige Metabo motor levert razendsnelle boor- en schroefresultaten, en dankzij de high-performance slagwerkprestaties is geen klus te groot. Het unieke aan deze machine is de booras met binnenzeskant die jou de flexibiliteit geeft om te werken zonder boorhouder - ideaal voor elke situatie. Dit alles, gecombineerd met Metabo’s beroemde bouwkwaliteit en innovatieve Ultra-M-Technologie, maakt de Metabo SB 18 LTX Impuls niet alleen krachtig en efficiënt, maar ook een slimme investering voor zowel jouw portemonnee als het milieu.

      Zet veiligheid en duurzaamheid voorop met geavanceerde technologie
      De Metabo SB 18 LTX Impuls gaat verder dan alleen het bieden van kracht en precisie. Bij het ontwerp van deze klopboormachine is rekening gehouden met jouw veiligheid en comfort. De geïntegreerde werkverlichting en de handige riemhaak maken het mogelijk om zelfs op de meest lastige plekken met precisie te werken. Daarnaast zorgt de compatibiliteit met een breed scala aan Metabo-accessoires dat je voor elke uitdaging de juiste tools binnen handbereik hebt. De robuuste constructie en de geavanceerde technologieën waarborgen een veilige en betrouwbare gebruikservaring. Kies voor de Metabo SB 18 LTX Impuls en zet een stap vooruit in de wereld van duurzaam en efficiënt klussen, met een gereedschap dat even veelzijdig als betrouwbaar is.

      Ontdek de voordelen van shoppen bij ons: Snel, betrouwbaar en altijd helpend
      Wanneer je de Metabo SB 18 LTX Impuls bij onze webshop bestelt, kies je niet alleen voor een topklasse gereedschap, maar ook voor een koopervaring die al je verwachtingen overstijgt. We zijn er trots op je snelle levering te bieden, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst. Dankzij ons groot assortiment vind je altijd wat je nodig hebt, en dat tegen scherpe prijzen die je doen glimlachen. Maar het stopt niet bij geweldige producten en deals; onze vriendelijke service zorgt ervoor dat je keer op keer bij ons terugkomt. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij elke stap. Kies voor de Metabo SB 18 LTX Impuls bij onze webshop, en ervaar het gemak van shoppen waarbij jij altijd op de eerste plaats komt.

      Accu platform

      CAS

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aandraaimoment maximaal

      110 N

      Toerental onbelast

      1700 rpm

      Hoogte (Product)

      25.9 cm

      Breedte (Product)

      6.7 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Voltage

      18

      Boorcapaciteit hout

      65 mm

      EAN

      4007430286956

      Artikelnummer

      79949

      1x Metabo SB 18 LTX Impuls M Klopboormachine
      1x Metabo Handvat
      1x Metabo Riemhaak
      1x Metabo Metaloc

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.