usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten 172-005-650 Oppervlakteborstel hout voor BR 16 eM - 16cm

-image
27,29

Verwachte leverdatum

21-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de WOLF-Garten 172-005-650 Onkruidborstel
   Als je trots bent op een nette en verzorgde tuin, is de WOLF-Garten 172-005-650 Oppervlakteborstel hout voor BR 16 eM - 16cm een must-have voor jou. Dit opmerkelijke stuk gereedschap komt standaard met een hoogwaardige oppervlakteborstel, ontworpen om jouw bestrating, tuinpaden of oprit weer moeiteloos schoon te krijgen. Met de borstelharen gemaakt van duurzaam nylon, is deze oppervlakteborstel bijzonder effectief tegen hardnekkig vuil op oppervlakken van steen, beton en vergelijkbare materialen. De breedte van 16 centimeter zorgt ervoor dat je een groot oppervlak in één keer kunt behandelen, terwijl de finesse van de borsteldiameter, slechts 0,5 mm, het mogelijk maakt om zelfs de meest fijne onregelmatigheden te reinigen. Met een gemakkelijke bevestiging, inclusief schroef, wordt deze borstel jouw volgende onmisbare hulpmiddel in de strijd tegen vuil en onkruid.

   Veilig en duurzaam aan de slag
   Met de WOLF-Garten oppervlakteborstel wordt veiligheid en duurzaamheid naar een hoger niveau getild. Door de zorgvuldige selectie van materialen, waaronder de aandacht voor nylon borstelharen, kies je niet alleen voor een product dat lang meegaat, maar ook voor een gereedschap dat zacht is voor jouw oppervlakken. Het voorkomt krassen of andere schade aan jouw bestrating of tuinpaden, terwijl het grondig reinigt. Dit betekent dat je met een gerust hart kunt werken, wetende dat je niet alleen zorgt voor de schoonheid van jouw tuin, maar ook voor de veiligheid en duurzaamheid van jouw buitenoppervlakken. Bovendien maakt de eenvoudige bevestiging deze borstel een betrouwbare partner voor al jouw schoonmaakklussen buitenshuis.

   Voordeel in elke klik
   Door te kiezen voor de WOLF-Garten 172-005-650 Oppervlakteborstel van onze webshop profiteer je van niet alleen een topgereedschap voor jouw tuin, maar ook van de vele voordelen die wij te bieden hebben. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe aanwinst. Bovendien, dankzij ons groot assortiment vind je altijd wat je zoekt, en meer. Of het nu gaat om het aanpakken van hardnekkig vuil of het finetunen van jouw tuin, met onze scherpe prijzen en vriendelijke service sta je er nooit alleen voor. Laat deze kans niet liggen en voeg de WOLF-Garten oppervlakteborstel toe aan jouw gereedschapscollectie, waar kwaliteit en klanttevredenheid hand in hand gaan.

   Werkbreedte

   16 cm

   EAN

   4056494215815

   Artikelnummer

   398225

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.