usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten ZM 150 Multi-Star Essenhouten steel - 150cm

WOLF-Garten ZM 150 Multi-Star Essenhouten steel - 150cm-image
Cashback
adviesprijs
21,00
17,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Koop een deelnemend WOLF-Garten product tijdens de actieperiode van 15 april 2024 tot en met 14 juli 2024 en ontvang 20 procent van je aankoop terug. Ga naar de site van WOLF-Garten en claim jouw cashback.
   Koop een deelnemend WOLF-Garten product tijdens de actieperiode van 15 april 2024 tot en met 14 juli 2024 en ontvang 20 procent van je aankoop terug. Ga naar de site van WOLF-Garten en claim jouw cashback.
   Ontdek de natuurlijke kracht van de WOLF-Garten ZM 150 Multi-Star Essenhouten steel - 150cm
   Wanneer je zoekt naar een combinatie van duurzaamheid, ergonomie en veelzijdigheid in je tuin, komt de WOLF-Garten ZM 150 Multi-Star Essenhouten steel - 150cm tevoorschijn als een onmisbare partner. Deze steel, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, toont aan dat je met een bewuste keuze voor FSC-gecertificeerd essenhout niet alleen kiest voor kwaliteit, maar ook voor een betere wereld. Het hoogwaardig geëloxeerd aluminium koppelstuk, verrijkt met een geïntegreerde vingeruitsparing, tilt gebruikerscomfort naar een hoger niveau. Bovendien, met een lengte van 150 cm en ergonomische vormgeving, past deze steel naadloos op alle multi-star gereedschappen. Dus, of je nu snoeit, harkt, of schoffelt, de essenhouten steel staat altijd klaar om je werkzaamheden te ondersteunen. Met afmetingen die precisie aanduiden, namelijk een hoogte van 4 cm en breedte van 3 cm, belichaamt deze steel de perfecte balans tussen functionaliteit en handzaamheid.

   Veilig en verantwoord tuinieren met de multi-star steel
   De WOLF-Garten ZM 150 Multi-Star Essenhouten steel brengt niet alleen efficiëntie in je tuin; het draagt ook bij aan een veiligere en duurzamere tuinervaring. Het gebruik van FSC-gecertificeerd hout zorgt ervoor dat je deel uitmaakt van de beweging naar verantwoorde bosbouw, wat bijdraagt aan het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Het geëloxeerd aluminium koppelstuk, voorzien van een praktische vingeruitsparing, verzekert een stevige en comfortabele grip tijdens elke tuinklus, verminderend daarmee de kans op verwondingen of vermoeidheid tijdens het werk. De robuuste constructie en zorgvuldige ontwerp van de ZM 150 steel staan garant voor zijn betrouwbaarheid, seizoen na seizoen. Of je nu een beginnende tuinier bent of een ervaren groene vingers, deze steel belooft een veilige en plezierige tuinervaring.

   Waarom je tuinavontuur start bij ons
   Bij het bestellen van je WOLF-Garten ZM 150 Multi-Star Essenhouten steel - 150cm via onze webshop, stap je direct in een wereld van tuincomfort met enkele muisklikken. Wij begrijpen dat je enthousiast bent om aan de slag te gaan en daarom staan snelle levering en een groot assortiment centraal in onze servicebelofte. Kies voor gemak zonder in te leveren op kwaliteit, met scherpe prijzen die je portemonnee blij zullen maken. Bovendien staat onze vriendelijke service klaar om je verder te helpen met elke vraag of advies die je nodig hebt over ons uitgebreide assortiment aan tuinartikelen. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor de bewezen voordelen van shoppen bij een webshop waar jouw tevredenheid en jouw tuin de hoogste prioriteit hebben. Dobbel dus niet met je tuinbehoeften en kies voor zekerheid, kwaliteit en comfort, bestel de WOLF-Garten ZM 150 Multi-Star Essenhouten steel vandaag nog!

   EAN

   4008423877809

   Artikelnummer

   196872

   Breedte (Product)

   3 cm

   Hoogte (Product)

   4 cm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.