Bleko Eco Wasbenzine 1 Ltr

-image
7,39

Direct Leverbaar

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Bleko ECO Terpentine - jouw ideale verdunningsmiddel
  Als je op zoek bent naar een effectief verdunningsmiddel voor je terpentineverdunbare lakken, zoals alkydverf, dan is Bleko ECO Terpentine precies wat je nodig hebt. Je kunt het gebruiken voor verschillende soorten verf, waaronder grondverf, hoogglansverf, zijdeglansverf, vernis en menie. Het is speciaal ontwikkeld om jouw schilderwerkzaamheden makkelijker te maken.

  Wil je ook een krachtige reiniger en ontvetter? Kies dan voor Bleko ECO Wasbenzine. Deze is eenvoudig online te bestellen en biedt een voordelige oplossing voor het schoonmaken van oppervlakken. Let wel op, Bleko ECO Wasbenzine is minder geschikt als verdunner voor synthetische verf wanneer je deze wilt verspuiten met een HVLP of Airless spuitsysteem.

  Voor schilders is er nog een extra voordeel: Bleko ECO lijn is ADR-vrij, wat betekent dat je deze vloeistoffen niet in een speciale veiligheidskast hoeft te bewaren. Dit maakt Bleko ECO Wasbenzine niet alleen een milieubewuste keuze, maar het helpt je ook nog eens flink te besparen op de kosten van veiligheidsmaatregelen. Met Bleko ECO producten werk je dus veiliger, efficiënter en milieuvriendelijker.

  Toepassingen

  Verwijderen verf(-resten), Ontvetten

  EAN

  8711418025463

  Artikelnummer

  360043

  Volume

  1 l

  1x Bleko 216101 wasbenzine

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.