usp1
usp2
usp3

Ghibli AS 59 Silent RVS Bouwstofzuiger - 2300W - 80L

Ghibli AS 59 Silent RVS Bouwstofzuiger - 2300W - 80L
695,69

Verwachte leverdatum

07-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ghibli AS 59 Silent bouwstofzuiger: Een krachtpatser met een zachte kant
      Je staat op het punt een vriend in de bouw te ontmoeten die jouw klussen naar een hoger niveau tilt. Maak kennis met de Ghibli AS 59 Silent RVS Bouwstofzuiger. Deze machine, met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2300 Watt, is jouw partner in crime voor zowel nat als droog zuigen. Dankzij de gigantische tankinhoud van 80 liter, afgewerkt in robuust RVS, kun je lange tijd doorwerken zonder onderbreking. Met afmetingen die dit krachtige apparaat menselijk maken - 920 mm hoog, 610 mm lang, en een breedte van 520 mm - is het ontworpen om jouw werkplek schoon en veilig te houden. De luchtverplaatsing van 100 liter per seconde bewijst dat deze stofzuiger letterlijk een frisse wind door je werkdag blaast. Plus, zijn fluisterstille werking maakt het een onopvallende held op de werkvloer.

      Veiligheid voorop, betrouwbaarheid altijd
      De Ghibli AS 59 Silent is méér dan alleen een stofzuiger; het is een betrouwbare werkkameraad die veiligheid en duurzaamheid in het vaandel draagt. Dankzij de efficiënte elektrische motor en de mogelijkheid om zowel natte als droge materialen op te zuigen, beperk je risico's op de werkplek en verhoog je je werkcomfort aanzienlijk. Het robuuste RVS ontwerp zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een gemakkelijke reiniging - crucial voor het in stand houden van een gezonde werkruimte. Bij de Ghibli AS 59 Silent bouwstofzuiger zijn je projecten in goede, schone en betrouwbare handen, waardoor je je volledig kunt concentreren op het leveren van vakwerk zonder je zorgen te maken over de rommel.

      Waarom je niet zonder onze webshop kunt
      Een slimme keuze maken was nog nooit zo eenvoudig. Door de Ghibli AS 59 Silent RVS Bouwstofzuiger via onze webshop te bestellen, kies je niet alleen voor een briljante schoonmaakoplossing, maar profiteer je ook van aanlokkelijke voordelen. Met een snelle levering aan je deur stap je bijna meteen over op een efficiëntere manier van werken. Bovendien, doordat we een groot assortiment aan gereedschap en accessoires aanbieden, kun je in één keer alles vinden wat je nodig hebt voor jouw project. Of het nu is om de werkdag simpeler en veiliger te maken of om kosten te besparen met onze scherpe prijzen, onze webshop is de plek waar je moet zijn. Vergeet ook niet onze vriendelijke service; wij staan altijd klaar om je met raad en daad bij te staan in jouw keuze. Grijp de mogelijkheid om met de Ghibli AS 59 Silent Bouwstofzuiger je werkplaats naar een hoger plan te tillen.

      Werkt op

      Netstroom

      Type stofzuiger

      Bouwstofzuiger

      Opgenomen vermogen

      2300 W

      Luchtverplaatsing

      100 l/s

      Hoogte (Product)

      920 mm

      Snoerlengte (meting)

      10 m

      Gewicht (Product)

      21.3 kg

      Lengte (Product)

      610 mm

      Breedte (Product)

      520 mm

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Tank inhoud

      80 l

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      7433635392371

      Artikelnummer

      83842

      1x Ghibli AS 59 Silent RVS Bouwstofzuiger
      1x Aanzuigslang - 2,5m
      1x Inox buizen
      1x Vloerborstel
      1x Wateraftrekker
      1x Ronde borstel
      1x Platte zuigbek

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.