Ghibli AS 59 Silent RVS Bouwstofzuiger - 2300W - 80L

-image
695,80

Verwachte leverdatum

25-07-2024

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Ghibli AS 59 Silent bouwstofzuiger: Een krachtpatser met een zachte kant
  Je staat op het punt een vriend in de bouw te ontmoeten die jouw klussen naar een hoger niveau tilt. Maak kennis met de Ghibli AS 59 Silent RVS Bouwstofzuiger. Deze machine, met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2300 Watt, is jouw partner in crime voor zowel nat als droog zuigen. Dankzij de gigantische tankinhoud van 80 liter, afgewerkt in robuust RVS, kun je lange tijd doorwerken zonder onderbreking. Met afmetingen die dit krachtige apparaat menselijk maken - 920 mm hoog, 610 mm lang, en een breedte van 520 mm - is het ontworpen om jouw werkplek schoon en veilig te houden. De luchtverplaatsing van 100 liter per seconde bewijst dat deze stofzuiger letterlijk een frisse wind door je werkdag blaast. Plus, zijn fluisterstille werking maakt het een onopvallende held op de werkvloer.

  Veiligheid voorop, betrouwbaarheid altijd
  De Ghibli AS 59 Silent is méér dan alleen een stofzuiger; het is een betrouwbare werkkameraad die veiligheid en duurzaamheid in het vaandel draagt. Dankzij de efficiënte elektrische motor en de mogelijkheid om zowel natte als droge materialen op te zuigen, beperk je risico's op de werkplek en verhoog je je werkcomfort aanzienlijk. Het robuuste RVS ontwerp zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een gemakkelijke reiniging - crucial voor het in stand houden van een gezonde werkruimte. Bij de Ghibli AS 59 Silent bouwstofzuiger zijn je projecten in goede, schone en betrouwbare handen, waardoor je je volledig kunt concentreren op het leveren van vakwerk zonder je zorgen te maken over de rommel.

  Waarom je niet zonder onze webshop kunt
  Een slimme keuze maken was nog nooit zo eenvoudig. Door de Ghibli AS 59 Silent RVS Bouwstofzuiger via onze webshop te bestellen, kies je niet alleen voor een briljante schoonmaakoplossing, maar profiteer je ook van aanlokkelijke voordelen. Met een snelle levering aan je deur stap je bijna meteen over op een efficiëntere manier van werken. Bovendien, doordat we een groot assortiment aan gereedschap en accessoires aanbieden, kun je in één keer alles vinden wat je nodig hebt voor jouw project. Of het nu is om de werkdag simpeler en veiliger te maken of om kosten te besparen met onze scherpe prijzen, onze webshop is de plek waar je moet zijn. Vergeet ook niet onze vriendelijke service; wij staan altijd klaar om je met raad en daad bij te staan in jouw keuze. Grijp de mogelijkheid om met de Ghibli AS 59 Silent Bouwstofzuiger je werkplaats naar een hoger plan te tillen.

  Werkt op

  Netstroom

  Type stofzuiger

  Bouwstofzuiger

  Speciale eigenschappen

  Nat & droog zuigen

  Opgenomen vermogen

  2300 W

  Luchtverplaatsing

  100 l/s

  Snoerlengte (meting)

  10 m

  Tank inhoud

  80 l

  EAN

  7433635392371

  Artikelnummer

  83842

  Hoogte

  920 mm

  Gewicht

  21.3 kg

  Lengte

  610 mm

  Breedte

  520 mm

  1x Ghibli AS 59 Silent RVS Bouwstofzuiger
  1x Aanzuigslang - 2,5m
  1x Inox buizen
  1x Vloerborstel
  1x Wateraftrekker
  1x Ronde borstel
  1x Platte zuigbek

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.