Lacq Energol Wit 1 Liter

-image
Outlet
adviesprijs
29,00
14,09

Direct Leverbaar

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
  Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
  Lacq Energol: Natuurlijke houtbescherming
  Lacq Energol is jouw ideale oplossing voor het beschermen van al jouw houten ondergronden. Dit authentieke beschermingsmiddel, zorgvuldig bereid met houtolie en lijnolie, biedt een flexibel en duurzaam resultaat. Het unieke aan Energol is dat het het hout van binnenuit voedt en niet scheurt, wat zorgt voor een langdurige bescherming.

  Geschikt voor zowel onbehandeld als geïmpregneerd hout, is Lacq Energol makkelijk te verwerken. Als je te maken hebt met vergrijsd hout, kun je dit voorbehandelen met een houtontgrijzer. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je tijdens het schuren en schilderen altijd in de richting van de houtnerf werkt.

  Voor het aanbrengen van Energol kun je gebruikmaken van een platte kwast, roller of spuit. Het is cruciaal om Energol in de lengterichting van het hout aan te brengen voor een strakke en professionele afwerking. Wacht met het aanbrengen van een tweede laag tot de eerste laag volledig droog is. Voor onbehandeld hout adviseren we drie lagen voor het beste resultaat.

  Zodra je de gewenste kleursterkte hebt bereikt, kun je het hout verder afwerken met Energol naturel om optimale bescherming te garanderen. Energol is stofdroog na ongeveer 5 tot 6 uur en overschilderbaar na circa 16 uur, afhankelijk van de temperatuur en andere omstandigheden. Het verbruik van Energol is ongeveer 12 m² per liter, waardoor je met een kleine hoeveelheid een groot oppervlak kunt behandelen.

  Kies voor Lacq Energol en geef jouw houtwerk de bescherming en verzorging die het verdient. Bestel nu en zorg voor een langdurige en natuurlijke bescherming van jouw houten ondergronden!

  Kleurdekking

  Transparant

  Verwerkingsmethode

  Roller, Kwast

  Rendement per liter

  12 m²/l

  Gebruik

  Buiten

  Toepassing op

  Hout

  Hoofdkleur

  Wit

  Glansgraad

  Zijdeglans

  Overschilderbaar na

  16 h

  EAN

  8717853120916

  Artikelnummer

  353240

  Volume

  1 l

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.