Powerplus Hogedrukreiniger 210CC

-image
321,09

Verwachte leverdatum

25-07-2024

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Deze POWXG9090 hogedrukreiniger van Powerplus is uitgerust met een krachtige 210 cc-motor waarmee je zelfs het meest hardnekkige vuil verwijdert.

  Waarvoor is deze hogedrukreiniger geschikt?

  Deze hogedrukreiniger op benzine van Powerplus is een echte allrounder waarmee je dankzij het geïntegreerde zeepreservoir ook zeep of detergenten kunt gebruiken. Het toestel beschikt over een maximale waterdruk van 255 bar. Daarmee is hij geschikt voor de zwaarste klussen, zoals het reinigen van grote oppervlaktes en het verwijderen van hardnekkig vuil.

  De hogedrukreiniger heeft een maximale wateropbrengst van 540 l/hour. Hoe groter de wateropbrengst, hoe groter de oppervlaktes hij kan reinigen en hoe beter het resultaat.

  Bovendien wordt deze hogedrukreiniger standaard met extra dichtingsringen geleverd. Zo kan je die meteen zelf vervangen als de originele ringetjes verweerd zijn.

  De voordelen van de hogedrukreiniger:

  Ingebouwd reservoir voor detergent: Dankzij de detergenttank van het toestel, kan je terwijl je de hogedrukreiniger gebruikt ook ineens reinigingsmiddel gebruiken.

  Aanzuigslang: Dankzij de 2 m lange aanzuigslang is geen wateraansluiting nodig, waardoor hij water kan opzuigen uit waterputten of regentonnen.

  Mondstukken: Het toestel wordt geleverd met 4 verschillende mondstukken, zodat je het sproeipatroon van de hogedrukreiniger eenvoudig kunt aanpassen aan de klus.

  Filter: De ingebouwde waterfilter beschermt de pomp van de hogedrukreiniger tegen vuil en zorgt dat die langer meegaat.

  Easy to start: Deze hogedrukreiniger start zeer eenvoudig en heeft een laag verbruik, wat je een hele hoop gedoe en tijd bespaart.

  Makkelijk te onderhouden: Deze POWXG9090 wordt geleverd met een reinigingsnaald om de spuitmonden en andere accessoires schoon te maken na gebruik. Zo voorkom en verhelp je verstoppingen.

  Makkelijk te transporteren: De robuuste wielen vangen een groot deel van het gewicht van de hogedrukreiniger op. Daardoor wordt je rug minder belast, kan je je vlot voortbewegen en ondervind je ook tijdens langdurig gebruik weinig last.

  Bewegingsvrijheid: De hogedrukreiniger heeft een lange slang van 8 m. Je krijgt daardoor heel wat bewegingsvrijheid.

  Drukcapaciteit

  170 Bar

  Tank inhoud

  1.7 L

  Werkt op

  Benzine

  Maximale druk bar

  170 Bar

  Lengte slang

  8 m

  Snoerlengte (meting)

  8 m

  Snoerlengte

  8

  Opgenomen vermogen

  5100 W

  Minimale druk bar

  170 Bar

  Maximaal toevoertemperatuur

  60 °C

  EAN

  5400338116834

  Artikelnummer

  401755

  1x Powerplus Hogedrukreiniger 210CC
  1x Handleiding
  1x Bougiesleutel
  1x Toeveoerslang
  1x Reinigingsnaald
  4x Sproeikop
  1x Waterinlaat Connector

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.