usp1
usp2
usp3

Powerplus POWXG60245X Grasmaaier zelftrekkend - 170cc - 510mm

Powerplus POWXG60245X Grasmaaier zelftrekkend - 170cc - 510mm
413,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Powerplus POWXG60245X Benzine grasmaaier
      Ben jij klaar om je tuin tot een waar paradijs om te toveren? Met de Powerplus POWXG60245X Benzine grasmaaier neem je de touwtjes stevig in handen. Deze krachtige machine is jouw nieuwe beste vriend voor elke maaiklus. Geen grasvlakte is te weerbarstig met een potente 170cc motor en een indrukwekkende maaibreedte van 51 centimeter. Of jouw tuin nu groot of klein is, met een vermogen van 2000 watt en een instelbare maaihoogte van 25 tot 75 millimeter heb je alles in huis om elk type gras aan te pakken. En dat niet alleen; met zeven hoogte-instellingen, een 60-liter opvangzak, geavanceerde cirkelmaaitechniek en de onmisbare mulchfunctie wordt gazonverzorging niet alleen effectief, maar ook een stuk eenvoudiger. Deze zelftrekkende gigant met een ruimhartige brandstoftank van 1 liter staat garant voor langdurige maaisessies zonder te moeten stoppen. Bereid je voor op een ongekende maaiervaring met de Powerplus POWXG60245X Benzine grasmaaier.

      Veilig en duurzaam: een gazonbeheerder van vertrouwen
      Duurzaamheid en veiligheid zijn geen loze beloftes bij de Powerplus POWXG60245X. Deze robuuste benzine grasmaaier is met aandacht voor jouw comfort en het welzijn van je tuin ontworpen. Het zelftrekkende mechanisme zorgt ervoor dat je zonder al te veel moeite een perfect maairesultaat behaalt, terwijl de constructie van de maaier duurzaamheid en een lange levensduur garandeert. Gemakkelijk in onderhoud en verstelbaar voor elke mogelijke maaihoogte, deze machine laat je tuin stralen zonder de natuur te belasten. Of het nu gaat om de 7 gemakkelijk aanpasbare maaihoogtes of de mulchfunctie die het gazon voedt, de Powerplus POWXG60245X bewijst dat effectief gazonbeheer hand in hand gaat met respect voor de natuur. Zet in op een langetermijnrelatie met je tuin, met een partner die jouw groene visie deelt en nastreeft.

      Waarom juist bestellen bij ons een slimme zet is
      Klaar om de stap te zetten naar een perfect onderhouden gazon met de Powerplus POWXG60245X Benzine grasmaaier? Door bij ons te bestellen maak je een keuze niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor gemak. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt, terwijl onze scherpe prijzen en vriendelijke service elk aankoopproces tot een plezier maken. We staan altijd klaar met persoonlijk advies en ondersteuning, omdat we begrijpen dat investeren in tuinapparatuur een belangrijke beslissing is. Dus, of je nu een expert of een beginner bent in tuinieren, kiezen voor onze webshop betekent kiezen voor een zorgeloze ervaring van aankoop tot maaien. Mis deze kans niet om je tuin te transformeren met de Powerplus POWXG60245X Benzine grasmaaier, jouw nieuwe partner in tuinieren.

      Met opvangbak

      Ja

      Maximale maaihoogte

      75 mm

      Type motor

      Benzine

      Mulchfunctie

      Ja

      Inhoud opvangbak

      60 l

      Brandstof

      Benzine

      Tank inhoud

      1 l

      Inclusief opvangzak

      Ja

      Aantal hoogteverstellingen

      7

      Toerental onbelast

      2800 rpm

      Maximale gazonoppervlakte

      1500 m²

      Maaibreedte

      51 cm

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Minimale maaihoogte

      25 mm

      Maaitechniek

      Cirkelmaaier

      EAN

      5400338097379

      Artikelnummer

      374966

      1x Powerplus POWXG60245X grasmaaier
      1x opvangbak, -zak
      1x montagematerialen
      1x mulchplug (op achterklep bevestigd)
      1x zij-uitworp klep
      1x bougiesleutel
      1x onderste handgreep
      2x excentrische hendel
      1x ondersteuningspen (gemonteerd)
      1x

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.