usp1
usp2
usp3

Renovaid Renoflex Oranje Duo - 150 ml

Renovaid Renoflex Oranje Duo - 150 ml-image
Outlet
31,39
25,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Renovaid Renoflex Oranje Duo - De duurzame keuze voor professionals

   Als professional weet je dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Met de Renovaid Renoflex Oranje Duo - 150 ml maak je een keuze die staat voor beide. Dit product is blijvend elastisch, waardoor het zich moeiteloos aanpast aan de bewegingen van het materiaal waarop het is aangebracht. Het heeft een uitstekende hechting op diverse ondergronden zoals hout, epoxy, polyester, steenachtige materialen en metalen, mits deze goed ontvet en ontdaan zijn van corrosie.

   Werk je graag efficiënt? Dan zul je de verwerkingstijd van 30 minuten bij een temperatuur van 20 °C zeker waarderen. De uitharding gebeurt al binnen 4 uur. Bij lagere temperaturen van 10 °C kun je rekenen op een verwerkingstijd van 45 minuten en een uithardingstijd van 16 uur. De Renoflex Oranje Duo is uitstekend modelleerbaar en na uitharding kun je het materiaal goed schuren, schaven, boren en frezen. Voor een optimaal resultaat werk je het geheel binnen 2 weken af met RENOGROND of een gelijkwaardige grondverf.

   Je zult geen last hebben van krimp of zwelling en het product is goed bestand tegen mechanische belastingen zoals slag, stoot en slijtage. Daarnaast is het vrij van oplosmiddelen, wat bijdraagt aan een veiligere werkomgeving. De productie van Renoflex Oranje Duo vindt plaats onder de strenge kwaliteits- en milieunormen van ISO 9001 en 14001, wat een extra garantie biedt voor de kwaliteit die je verwacht.

   Kies voor Renovaid Renoflex Oranje Duo - 150 ml en ervaar zelf de voordelen van een product dat jouw vakmanschap ondersteunt met betrouwbaarheid en duurzaamheid.

   EAN

   8718226301635

   Artikelnummer

   396723

   Volume (product)

   150 ml

  Documenten

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.