Timberex Hard Wax Oil Matt 5L

-image
adviesprijs
203,00
155,29

Direct Leverbaar

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Timberex hard wax oil mat
  Timberex Hard Wax Oil Mat is een hoogwaardige, milieuvriendelijke olie op basis van natuurlijke oliën en wassoorten, ideaal voor het behandelen van houten vloeren en werkbladen. Deze olie is niet schadelijk voor mens, dier en plant, waardoor het een veilige keuze is voor je huis of werkruimte.

  Deze hardwaxolie is het resultaat van geavanceerd wetenschappelijk onderzoek naar de beste behandeling van houten oppervlakken. Het is samengesteld uit een mengsel van natuurlijke oliën en wassoorten van planten zoals lijnzaad en soja, aangevuld met onschadelijke geurloze oplosmiddelen. Carnaubawas versnelt het drogen van de olie en zorgt voor een prachtige afwerking. Timberex producten zijn onschadelijk en voldoen aan de strenge wetgeving in Groot-Brittannië en de EU.

  Met Timberex Hard Wax Oil Mat verbeter je aanzienlijk de kleuren en nerf van het hout, waardoor het natuurlijk veroudert in rijk gevarieerde tinten. Het is leverbaar in mat of zijdeglans en kan gemakkelijk op één dag worden aangebracht en afgewerkt. Deze olie is eenvoudig aan te brengen, te herstellen en laat geen kringen achter.

  Het product is vuil- en slijtbestendig en na droging volledig veilig voor mens, dier en plant. Het voldoet aan EN71-3 Food en Toy Safe normen en is bestand tegen wijn, bier, koffie, thee, fruitsappen en koolzuurhoudende dranken. Het verbruik is efficiënt met 15 - 20 m² per liter, afhankelijk van de ondergrond, en het is verkrijgbaar in proefpotjes van 200 ml en grotere verpakkingen van 1 liter en 5 liter.

  Voor het schoonmaken van met olie behandelde oppervlakken wordt Timberex Bio-Creiniger aanbevolen. Deze pH-neutrale reiniger laat geen grijze film achter op het oppervlak. Zorg ervoor dat je het juiste mengsel gebruikt en een vochtige doek voor periodieke schoonmaak. Een goede vuistregel is dat het oppervlak binnen 5 - 10 minuten droog moet zijn, anders heb je te veel water gebruikt. Bewaar Timberex Hard Wax Oil Mat gedurende acht uur voor gebruik bij een temperatuur van 20 - 30 °C en roer de olie goed voor en tijdens het gebruik.

  Kies Timberex Hard Wax Oil Mat voor een duurzame, veilige en esthetisch aantrekkelijke behandeling van je houten oppervlakken.

  Verfsoort

  Terpentinebasis (Alkyd)

  Gebruik

  Binnen

  Glansgraad

  Mat

  EAN

  5413436941390

  Artikelnummer

  353479

  Volume

  5 l

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.