Einhell GE-LC 36/35 Li Solo 36V (2x 18V) Li-Ion accu Kettingzaag body - 350mm

Einhell GE-LC 36/35 Li Solo 36V (2x 18V) Li-Ion accu Kettingzaag body - 350mm-image
Einhell GE-LC 36/35 Li Solo 36V (2x 18V) Li-Ion accu Kettingzaag body - 350mm-image
Einhell GE-LC 36/35 Li Solo 36V (2x 18V) Li-Ion accu Kettingzaag body - 350mm-image
Einhell GE-LC 36/35 Li Solo 36V (2x 18V) Li-Ion accu Kettingzaag body - 350mm-image
Einhell GE-LC 36/35 Li Solo 36V (2x 18V) Li-Ion accu Kettingzaag body - 350mm-image

adviesprijs

159,00
143,77incl. BTW

Direct Leverbaar

  • Gratis verzending vanaf €50,-

  • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = morgen in huis

  • Veilig & achteraf betalen

Kiyoh logo-image

gereedschapcentrum is Kiyoh gecertificeerd

Productinformatie

De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
    Einhell GE-LC 36/35 Accu kettingzaag, jouw partner voor elke klus
    Stel je een kettingzaag voor die net zo krachtig is als een benzineversie, maar dan zonder het lawaai, de uitstoot, of het gedoe met brandstof. Dat is de Einhell GE-LC 36/35 Li Solo Accu Kettingzaag in een notendop. Deze moderne krachtpatser werkt op een 36V Li-Ion accu (niet inbegrepen), die deel uitmaakt van de gebruiksvriendelijke Power X-Change productlijn. Bereik indrukwekkende zaagsnelheden van 15 meter per seconde met deze koolborstelloze machine; een teken van de duurzaamheid en kracht die het biedt. Het 350 mm lange OREGON zwaard en de automatische kettingsmering zorgen samen voor een soepele, snelle zaagervaring, ongeacht de dikte van de stam. Een gereedschapsloze kettingspanner zorgt voor gemak in onderhoud, terwijl de ergonomische softgrip je al het comfort en de veiligheid geeft die je nodig hebt. Met de Einhell GE-LC 36/35 Li Solo accu kettingzaag, ben jij klaar voor elke zaagklus met minimale inspanning en maximale efficiëntie.

    Houden van je kettingzaag was nog nooit zo eenvoudig
    Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand met de Einhell GE-LC 36/35 Li Solo Accu Kettingzaag. De geavanceerde autofeed kettingsmering en de grote vulopening voor de olietank van 115 mL maken het onderhouden van je kettingzaag een fluitje van een cent. Bovendien, met de snelle en gereedschapsloze kettingvervanging zit je nooit lang stil tussen je zaagbeurten door. De metalen klauwstop, terugslagbeveiliging en kettingreactiekoppeling zijn voorbeelden van hoe deze kettingzaag je veiligheid waarborgt, terwijl de koolborstelloze motor een garantie biedt voor langdurige prestaties. Elk element van deze kettingzaag is ontworpen om jou een betrouwbare partner te bieden in het zagen van hout, zonder de kopzorgen over veiligheid en duurzaamheid.

    Ontdek de voordelen van shoppen bij ons
    Wanneer jij kiest voor de Einhell GE-LC 36/35 Li Solo Accu Kettingzaag via onze webshop, kies je niet alleen voor een top-notch gereedschap, maar ook voor gemak, zekerheid, en service. Profiteer van snelle levering, zodat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt, en dat allemaal tegen scherpe prijzen die je klussen betaalbaar houden. Plus, ons team staat klaar om je vriendelijke en professionele service te bieden, zodat je altijd met een gerust hart aankopen kunt doen. Ontdek nu zelf de voordelen en maak je leven een stukje gemakkelijker (en je tuin een stukje mooier) met de Einhell GE-LC 36/35 Accu Kettingzaag.

    Speciale eigenschappen

    Softgrip, Gereedschapsloze kettingspanner

    Productgroep

    Kettingzaag

    Tank inhoud

    115 ml

    Voltage

    36

    Inhoud oliereservoir

    115 ml

    Kettingsnelheid

    15 m/s

    Zwaardlengte

    350 mm

    Werkt op

    Accu

    Koolborstelloos

    Ja

    EAN

    4006825631920

    Artikelnummer

    310692

    Gewicht

    4 kg

    1x Einhell GE-LC 36/35 Kettingzaag
    1x Zwaardbeschermer

Documenten

Aanbevolen combinaties

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.