Flamant Samplepot 125Ml 188 Galet

-image
-image
-image
Flamant Samplepot 125Ml 188 Galet-image
Flamant Samplepot 125Ml 188 Galet-image
10,79

Direct Leverbaar

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Flamant 188 Galet
  Flamant 188 Galet is een unieke kleur die je online kunt kopen bij Gereedschapcentrum. Deze kleur is onderdeel van het Flamant verfassortiment, waarin 128 natuurlijke en authentieke tinten beschikbaar zijn voor zowel muren als houtwerk binnen en buiten. Elk van deze kleuren heeft zijn eigen geschiedenis en biedt eindeloze mogelijkheden voor het combineren van verschillende interieur- en exterieurstijlen.

  De originele Flamant 188 Galet is alleen verkrijgbaar in de Flamant verfpot. Deze verf is niet alleen kleurecht, maar heeft ook unieke eigenschappen zoals kras- en slijtvastheid en de innovatieve Air Care technologie. Deze technologie zuivert de lucht in binnenruimtes en blijft actief gedurende de volledige levensduur van de verf, wat kan variëren van 7 tot 20 jaar. Voor meer informatie kun je hier klikken.

  Flamant 188 Galet is verkrijgbaar in vier verschillende kwaliteiten: Wall Matt, Lack Matt, Wall & Wood Satin en Wall Primer.

  In de Wall Matt kwaliteit heeft Flamant 188 Galet een mineraal en poederachtig effect op muren en plafonds. Deze muurverf bevat ook de Air Care technologie en heeft een unieke kleurdiepte. Het is eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller en kan worden gecombineerd met de Lucamax Hybride kwast of viltroller. Nieuwe muren moeten eerst worden voorgestreken met Wall Primer.

  Lack Matt is de matte lakverf van Flamant 188 Galet, geschikt voor zowel muren als houtwerk binnenshuis. Deze lakverf zorgt voor een perfecte harmonie tussen muren en houtwerk en is kras- en slijtvast. Ook deze variant bevat de Air Care technologie en kan worden aangebracht met een kwast of roller, bij voorkeur de Lucamax Hybride kwast of viltroller.

  Flamant 188 Galet is ook verkrijgbaar in de Wood & Satin kwaliteit, een zijdeglanzende lakverf die geschikt is voor zowel muren als houtwerk binnen en buiten. Deze lakverf kan ook worden gebruikt voor meubelen en badkamers, en is kras- en slijtvast. Net als de andere kwaliteiten bevat ook deze variant de Air Care technologie en kan worden aangebracht met een kwast of roller, bij voorkeur de Lucamax Hybride kwast of viltroller.

  Kleurnaam

  Galet

  Kleurdekking

  Dekkend

  Gebruik

  Binnen, Buiten

  Toepassing op

  Muren, Hout

  Glansgraad

  Mat

  Verfsoort

  Waterbasis (acryl)

  EAN

  3463975020881

  Artikelnummer

  360191

  Volume

  0.125 L

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.