Klik hier voor al onze acties.

Dynello RS0102 Spanbanden oprolset - Li-Ion accu (1x 1.3Ah accu) - 20-50mm - 10m

Normale prijs 249,59 Special Price 226,89 187,51
Minder dan 4 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Standaard meegeleverd

1x Li-Ion accu 1.3Ah
1x Lader 230V
1x Autolader 12-24V

Bijzondere kenmerken

Professioneel elektrisch gereedschap voor het snel en eenvoudig opwinden van ratelbanden in minder dan 10 seconden!

Dynello Rewinder II is het meest duurzame elektrische gereedschap voor het opwinden van ratelbanden ter wereld (!) En wordt gekenmerkt door het opwinden van een riem in minder dan 10 seconden! Tijd is geld en Dynello Rewinder II bespaart u veel tijd met riemwikkeling!

Het elektrisch gereedschap is in de hand en mobiel, dus u kunt het overal gebruiken waar de ratelriemen zich bevinden - vermijd slepen door modder en vuil. Het elektrische gereedschap is bovendien gebouwd in een sterk polymeer voor behuizing dat het robuust en slijtvast maakt.

U kunt verschillende breedten van riemen gebruiken met behulp van het eenvoudig verstelbare slot dat op de geleidepennen is gemonteerd (riembreedtes van 0-50 mm).

De batterij heeft een capaciteit van maximaal 300 bandwikkelingen per lading. U kunt de batterij opladen in 230V AC en ook in 12-24V DC. Op die manier wordt het elektrische gereedschap gemakkelijk in de vrachtwagen geladen! Beide laders zijn standaard inbegrepen in het pakket.

De Dynello Rewinder II is CE-gecertificeerd volgens de EU-wetgeving.

UPDATE: De nieuwe en verbeterde RS0102 heeft een 40% hoger koppel, geassembleerd met hoogwaardige torx-schroeven en verpakt in een meer visuele verpakking - allemaal gerecycled karton, geen plastic.

Specificaties

Wikkeltijd per riem: ~ 10 sec.
Baterij type: Li-Ion
Spanning: 12 V
Capaciteit: 1,3 Ah
Snelheid (onbelast): ~ 300 RPM
Gewicht (alleen elektrisch gereedschap): 0,75 kg.
Gewicht (totaal): 1,3 kg.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamDynello RS0102 Spanbanden oprolset - Li-Ion accu (1x 1.3Ah accu) - 20-50mm - 10m
Type nummerRS0102 / Rewinder
FabrikantDynello
EAN
Voltage12V

Merkinformatie:

Denk je erover om de Dynello RS0102 / Rewinder Spanband aan te schaffen? Producten van Dynello zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Dynello Spanband ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice