Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Schilder je succes met Bolivia

Als professional in de schilder- of kluswereld weet je dat de basis net zo belangrijk is als de eindlaag. Daarom stellen we je graag voor aan Bolivia, hét merk voor grondverven, plamuren en lakken die een solide ondergrond vormen voor jouw meesterwerk. Sinds de oprichting heeft Bolivia zich gericht op het leveren van producten die vakmensen zoals jij kunnen vertrouwen. Kies je voor Bolivia, dan kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een duurzaam eindresultaat.

Waarom Bolivia meer is dan een potje verf

Bolivia onderscheidt zich door het aanbieden van een compleet assortiment vooroppervlaktebehandeling. Van sneldrogende grondverf tot vullers en plamuren die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Maar het merk gaat verder dan dat: Bolivia heeft ook een milieubewuste aanpak. Vele producten zijn op waterbasis en bevatten weinig tot geen schadelijke stoffen. En had je ooit gedacht dat Bolivia's lijn van plamuren is ontwikkeld in samenwerking met professionele schilders om zo het perfecte product te leveren?

Bolivia + Gereedschapcentrum = de perfecte combinatie

Waarom zou je Bolivia-producten bestellen via Gereedschapcentrum? Ten eerste bieden we een groot online assortiment, zodat je altijd het juiste Bolivia-product kunt vinden voor jouw specifieke behoefte. Maar dat is nog niet alles; we hebben de meeste producten ook nog eens direct leverbaar uit eigen voorraad. Dat betekent snelle levering, zodat je geen dag verliest en meteen kunt beginnen met je klus. Daarnaast krijg je van ons persoonlijk advies voor de beste productkeuze, want we snappen dat elke klus uniek is.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is