Accessoires

  (9)

  Meetgereedschap

  (2)

Prijs

  Laat nog 4 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 1 zien

CMT

11 artikelen

Pagina 2 van 1

Maak kennis met CMT: Innovatie in elke snede

Sta je aan het begin van een nieuw project en zoek je gereedschap dat niet alleen betrouwbaar is, maar ook de klus klaart met ongeëvenaarde precisie? Zeg dan hallo tegen CMT, de meester in snijgereedschappen. Al jaren is CMT de go-to voor professionals en doe-het-zelvers die niets aan het toeval overlaten als het gaat om hun snijwerk. Vanuit hun basis in Italië heeft CMT een wereldwijde reputatie opgebouwd voor het leveren van topkwaliteit zagen, frezen en boren die elke uitdaging aankunnen. Of je nu hout, metaal of een ander materiaal bewerkt, met CMT in je gereedschapskist ben je klaar voor elk project.

Duurzaam en betrouwbaar: het hart van CMT

Wat maakt CMT anders dan andere merken? Simpel, het is hun onwrikbare toewijding aan duurzaamheid en betrouwbaarheid. Elk product dat het CMT-label draagt, is het resultaat van rigoureuze tests en kwaliteitscontroles, ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Met een focus op innovatie, gebruikt CMT alleen de beste materialen en de meest geavanceerde productietechnieken. Dit betekent dat je niet alleen gereedschap krijgt dat scherp en nauwkeurig is, maar ook gereedschap dat duurzaam is. Voor jou betekent dit minder tijd besteden aan het vervangen van gereedschap en meer tijd aan wat echt belangrijk is: het realiseren van je projecten.

Topgereedschap voor topprestaties

Bij CMT gaat het allemaal om precisie en kwaliteit. Daarom bieden ze een assortiment aan dat niets te wensen overlaat. Of je nu op zoek bent naar een cirkelzaagblad dat door het dikste hout snijdt alsof het boter is, een hoekmeter voor de meest nauwkeurige metingen, of een gatenzaag voor perfecte gaten, CMT heeft het. En hier is een leuk feitje voor je: wist je dat CMT's productontwikkelingsteams constant samenwerken met professionals uit de industrie om hun gereedschap te verfijnen? Dit betekent dat elk product dat je gebruikt, is ontworpen met jouw behoeften in gedachten.

Vind jouw CMT-gereedschap bij Gereedschapcentrum

Waarom zou je je tijd verspillen met zoeken naar het juiste gereedschap, als alles wat je nodig hebt, beschikbaar is bij Gereedschapcentrum? Met een uitgebreid assortiment CMT-producten, klaar om direct uit eigen voorraad te worden verzonden, zijn wij jouw one-stop-shop voor al je gereedschapsbehoeften. Of je nu op zoek bent naar die ene speciale zaag of een geheel nieuwe set gereedschap wilt samenstellen, bij ons vind je kwaliteit tegen scherpe prijzen, ondersteund door onze snelle levering en top service. Kies voor CMT bij Gereedschapcentrum en til je projecten naar een hoger niveau.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is